Ο υπολογιστής σου ξαφνικά λειτουργεί πολύ αργά; Mήπως κάνει τυχαίες επανεκκινήσεις, βγάζει μπλέ οθόνες ή εμφανίζει αναδυόμενα παράθυρα (pop up); Μήπως κάποια άγνωστα (ψεύτικα) προγράμματα σου λένε πως έχει ιούς και σε παροτρύνουν να τα αγοράσεις για να καθαρίσεις τον υπολογιστή σου; Μην το κάνεις! Ο υπολογιστής σου έχει προσβληθεί από ιούς και υπάρχει περίπτωση να χάσεις αρχεία ή σημαντικά προσωπικά δεδομένα όπως κωδικούς λογαριασμών τραπεζών και στοιχεία πιστωτικών καρτών. Στην Digital Solution αφαιρούμε το κακόβουλο λογισμικό χωρίς να επηρεαστούν τα αρχεία σου. Σε τέτοια περίπτωση συνιστάται η εγακτάσταση λογισμικού ασφαλείας για να αποτρέψεις μελλοντικές επιθέσεις απο ιούς.
Η αφαίρεση ιών, δούρειων ίππων ή spyware από ένα laptop είναι μια χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία. Αν δεν χειριστεί σωστά μπορεί να προκαλέσει την απώλεια δεδομένων. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας εργάζονται με επιπλέον προσοχή όταν πρόκειται για αφαίρεση ιών. Εαν χρειαστεί, γίνεται αντίγραφο ασφαλείας όλων σου των δεδομένων πριν προχωρήσουμε στη διαδικασία καθαρισμού.
Χρόνος επισκευής:
Ο χρόνος που χρειάζεται για να γίνει ο καθαρισμός εξαρτάται από τον τύπο ή τύπους ιών που έχουν προσβάλλει το laptop σου. Ο χρόνος επισκευής μπορεί να κυμανθεί από λίγες ώρες μέχρι λίγες μέρες.
Τι περιλαμβάνει το κόστος αυτής της υπηρεσίας:
Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται η εργασία αφαίρεσης όλων των ιών και κακόβουλου λογισμικού, καθώς και επιδιόρθωση του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή σου. Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται η εγκατάσταση λογισμικού ασφαλείας.
Χρειάζεσαι αυτή την υπηρεσία εάν:
  • ο υπολογιστής είναι ξαφνικά αργός
  • δεν τρέχουν κάποια προγράμματα
  • βγάζει μπλέ οθόνες τυχαία
  • τρέχουν άγνωστα προγράμματα που λένε πως έχει ιούς