Προώθηση ιστοσελίδων

Προώθηση ιστοσελίδων στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google

Το να έχεις μια ιστοσελίδα είναι σίγουρα σημαντικό, αλλά τι αξία έχει αν δεν μπορεί κάποιος εύκολα να την βρει ή να την αναζητήσει;

Προώθηση ιστοσελίδας με τις τελευταίες τεχνικές SEO

Η προώθηση ιστοσελίδων ή αλλιώς SEO, είναι τεχνικές που εφαρμόζονται στην ιστοσελίδα σας, για την κατάταξή της στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google.

Οι χρήστες δεν θα πληκτρολογήσουν την διεύθυνση της ιστοσελίδας σας, αλλά αντίθετα θα ψάξουν να την βρουν, αν υπάρχει, από τα οργανικά αποτελέσματα της Google.

Αυξήστε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας με αποδείξεις!

Τι είναι η προώθηση ιστοσελίδων;

Προώθηση ιστοσελίδων ή SEO, είναι οι πρακτικές που εφαρμόζονται σε έναν ιστότοπο, σύμφωνα πάντα με τα guidelines της Google, ώστε να πετύχουμε σημαντική και ποιοτική αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας απο στοχευμένο κοινό, μέσω τον οργανικών αποτελεσμάτων.

Γιατί χρειάζομαι την προώθηση ιστοσελίδας;

Δεν το χρειάζεστε απλά… είναι αναγκαίο! H Προώθηση ιστοσελίδων είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία και ανάπτυξη της επιχείρησής σας μέσω του διαδικτύου. Χιλιάδες επιχειρήσεις ανταγωνίζονται για μια θέση στην πρώτη σελίδα. Γιατί η δική σας ιστοσελίδα σας να μην είναι μέσα σε αυτές;

Πόσος χρόνος απαιτείται για το SEO;

Δεν υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο ή περιορισμός για την προώθηση ιστοσελίδας. Απαιτείται υπομονή, στρατηγική, σωστή χρήση λέξεων-κλειδιών, πρωτότυπο περιεχόμενο και μελέτη του ανταγωνισμού. Συνήθως, σύμφωνα με την google, απαιτούνται 6-12 μήνες για τα πρώτα θεαματικά αποτελέσματα.

Πρώτη σελίδα Google – Βγείτε Πρώτοι στη Google

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (SEO)

On Page SEO

Το On Page Seo είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης κάθε σελίδας ξεχωριστά για να μπορεί να βγει ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης. Το On Page Seo έχει άμεση σχέση με τους τίτλους, τις περιγραφές, τα links, τις λέξεις κλειδιά, την ταχύτητα φόρτωσης και κυρίως με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Off Page SEO

Το Off Page Seo αναφέρεται στις τεχνικές που πραγματοποιούνται εκτός της ιστοσελίδας σας για να πείσουν τις μηχανές αναζήτησης ότι το site σας είναι ασφαλές, αξιόπιστο και χρήσιμο. Ένα παράδειγμα είναι η δημιουργία backlinks προς την ιστοσελίδα σας με φυσικό τρόπο που λειτουργούν σαν ψήφος εμπιστοσύνης.

Mobile SEO

To Mobile Seo είναι η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για χρήστες που χρησιμοποιούν κινητές συσκευές όπως smartphones και tablet. Αφορά τη σχεδίαση της ιστοσελίδας (responsive), την ταχύτητα φόρτωσης, την δομή και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εμπειρία του χρήστη.

Keyword Research

Το Keyword Research είναι η αναζήτηση των κατάλληλων λέξεων κλειδιών για την επιχείρησή σας κατόπιν έρευνας, προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα με το μεγαλύτερο ποσοστό μετατροπής. Αυτό σημαίνει αύξηση των κερδών της επιχείρησής σας με το χαμηλότερο κόστος για εσάς.

Social Marketing

Η χρησιμότητα των Social Media όσο αφορά το SEO είναι τεράστια. Σήμερα το σημαντικότερο μέσω διάδοσης της πληροφορίας είναι τα Social Media (FacebookTwitterGoogle BusinessYoutube κ.α.). Με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους μπορούμε να πετύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Google Adwords

Το Google Adwords είναι οι διαφημίσεις που εμφανίζονται σε διάφορες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης της Google για συγκεκριμένες λέξεις – κλειδιά. Οι διαφημίσεις έχουν κόστος που έχει άμεση σχέση με τον αριθμό των clicks που κάνουν οι χρήστες καθώς και με τον αριθμό εμφάνισης τους.

Εταιρεία προώθησης ιστοσελίδων σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Πάτρα

 • Η Digital Solution είναι μια εταιρεία για προώθηση ιστοσελίδων και κατασκευή ιστοσελίδων με μεγάλη εμπειρία και άριστη γνώση των τελευταίων πρακτικών της Google.
 • Αυξάνουμε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας σημαντικά, ενώ παράλληλα προσφέρουμε στην επιχείρησή σας την προσοχή και την θέση που τις αξίζει στα οργανικά αποτελέσματα της Google.
 • Προώθηση ιστοσελίδων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και όλη την Ελλάδα με αξιοπιστία και μετρήσιμα, ορατά αποτελέσματα.

  Προώθηση ιστοσελίδας (SEO) στην πρώτη σελίδα της Google.

  Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων με τεχνικές White Hat SEO που ακολουθούν πιστά τους κανόνες συμμόρφωσης της Google, για να είναι η ιστοσελίδα σας απόλυτα φιλική στις μηχανές αναζήτησης και να σκαρφαλώσει στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων.

  Γιατί να επιλέξετε εμάς στην προώθηση ιστοσελίδων;

  Επιλέξτε την Digital Solution για την προώθηση του site σας στην 1η σελίδα της Google

  •  Στη Digital Solution έχοντας πολυετή εμπειρία στη Προώθηση ιστοσελίδων έχουμε αναπτύξει μια στρατηγική SEO που στηρίζεται σε συγκεκριμένη μεθοδολογία που μας επιτρέπει να πετυχαίνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
  •  Για να μην έχετε άγχος για το αποτέλεσμα και για το αν επιλέξατε την σωστή εταιρεία για την προώθηση της σελίδας σας η εταιρεία μας χρεώνει τις υπηρεσίες SEO εφόσον πραγματοποιήσουμε την επιθυμητή κατάταξη στα οργανικά αποτέλεσμα της Google.
  •  Οι σημαντικότεροι πυλώνες μια συνεργασίας είναι η διαφάνεια η εντιμότητα και η αξιοπιστία. Στη Digital Solution μας ενδιαφέρει πρωτίστως η άριστη συνεργασία με τον πελάτη. Θα ενημερωθείτε για όλα αναλυτικά πριν την έναρξη των εργασιών SEO.
  •  Η καλύτερη μας διαφήμιση είναι οι ίδιοι οι πελάτες μας που μας εμπιστεύτηκαν την δημιουργία και την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδα τους. Παρέχουμε ένα πλήρες πακέτο κατασκευής και προώθηση ιστοσελίδων για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

  Συχνές ερωτήσεις για την προώθηση ιστοσελίδων

Ιστοσελίδες για ξενοδοχεία
Ιστοσελίδες για ξενοδοχεία

Ιστοσελίδες για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια σε οικονομικές τιμές

Κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία με εντυπωσιακό σχεδιασμό, γρήγορη φόρτωση, σύστημα Online κρατήσεων.

 

Κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία σε οικονομικές τιμές

Η κατασκευή ιστοσελίδας για ξενοδοχεία αποτελεί ένα απολύτως απαραίτητο και σημαντικό εργαλείο διαφήμισης και προώθησης του καταλύματος σας.

Βοηθάει σε μέγιστο βαθμό στην αύξηση των κρατήσεων, στην αύξηση του κύρους και της αξιοπιστίας του ξενοδοχείου σας, ενώ ταυτόχρονα διαφημίζει το κατάλυμα σας σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Κατασκευή ιστοσελίδας για ξενοδοχείο

Κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα

Κατασκευή ιστοσελίδας για ξενοδοχείο σε τιμές κόστους

Κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία απο 350€ που κάνουν την διαφορά.

Σήμερα εν έτη 2020 δεν νοείται να υπάρχει ξενοδοχείο χωρίς παρουσία στο διαδίκτυο, χωρίς ιστοσελίδα. Η ιστοσελίδα για ένα ξενοδοχείο αποτελεί ίσως την σημαντικότερη πηγή εσόδων μετά το booking.com.

Ιστοσελίδες για ξενοδοχεία με σύστημα online κρατήσεων

Δεχτείτε κρατήσεις όλο το 24ωρο μέσα απο την ιστοσελίδα σας για άμεσο κέρδος.

Διαχειριστείτε τις κρατήσεις σας έξυπνα, γρήγορα και με απλό τρόπο. Οι πελάτες σας μπορούν εύκολα να κλείσουν το δωμάτιο που επιθυμούν, ενώ εσείς θα λάβετε άμεσα στο email σας τα αναλυτικά στοιχεία της κράτησης.

Μετατρέψτε τους επισκέπτες στην σελίδα σας σε πελάτες

O σκοπός μιας ιστοσελίδας για ξενοδοχεία είναι να μετατρέπει τους επισκέπτες σε πελάτες!

Ιστοσελίδες για ξενοδοχεία που προκαλούν το ενδιαφέρον του επισκέπτη και τον κάνουν να νιώθει ασφάλεια ώστε να πραγματοποιήσει μια Online κράτηση στην ιστοσελίδα σας

Ιστοσελίδες ξενοδοχείων με άριστο responsive σχεδιασμό

Ιστοσελίδες που προσαρμόζονται άψογα σε όλες τις φορητές συσκευές.

Πλέον η χρήση των κινητών έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Το 60% των χρηστών χρησιμοποιούν το κινητό τους, για όλες σχεδόν τις διαδικτυακές τους ενέργειες.

Ιστοσελίδες για ξενοδοχεία με πολύγλωσση υποστήριξη

Η ιστοσελίδα σας μπορεί να έχει όσες γλώσσες επιθυμείτε, χωρίς περιορισμό.

Θα μπορεί εύκολα ο επισκέπτης της ιστοσελίδας σας, να πλοηγηθεί στην έκδοση της γλώσσας του, απλά πατώντας το αντίστοιχο σημαιάκι.

Εντυπωσιακή παρουσίαση δωματίων & παροχών

Μεγάλες φωτογραφίες, gallery, videos, γραφικά, custom εικονίδια

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες ειδικά για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια που κάνουνε κρατήσεις. Δίνουμε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια γι’ αυτό και κάθε μας έργο είναι άψογο απο όλες τις απόψεις!

Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας δίνοντας προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Διεξάγουμε έρευνα αγοράς, μελετάμε τον ανταγωνισμό και προσαρμόζουμε την ιστοσελίδα σας στις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησής σας.

 

Η κατασκευή ιστοσελίδων δεν είναι απλή υπόθεση. Αν γίνει σωστά! Με την χρήση της τεχνολογίας και την συνεχή μας ενημέρωση, εγγυόμαστε ένα άριστο τεχνικά και αισθητικά αποτέλεσμα.

α χαρακτηριστικά ιστοσελίδων για τουριστικά καταλύματα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδων για ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα

 •  Responsive Σχεδίαση
 •  Εντυπωσιακό design
 •  Πιστοποίηση για ΑΜΕΑ
 •  Επιδότηση μέσω ΕΣΠΑ
 •  SEO Optimized
 •  Γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης
 •  Videos και γραφικά
 •  Φωτογραφικό υλικό
 •  Φόρμες επικοινωνίας
 •  Σύστημα κρατήσεων
 •  Δυνατότητα live chat
 •  Πολύγλωσση υποστήριξη
 •  Εύκολη πλοήγηση
 •  Κατανοητό περιεχόμενο
 •  Δυνατότητα Blog
 •  Δυνατότητα προσφορών
 •  Δυνατότητα κουπονιών
 •  Εύκολη αναζήτηση πληροφοριών

Φτιάξε εύκολα και οικονομικά μια ιστοσελίδα για το κατάλυμα σου

Στη Digital Solution, σχεδιάζουμε ιστοσελίδες για ξενοδοχεία, που προκαλούν το ενδιαφέρον του επισκέπτη και τον προτρέπουν να έρθει σε επαφή μαζί σας ή να πραγματοποιήσει μια online κράτηση μέσα απο την ιστοσελίδα σας.

Στείλτε μας μήνυμα για μια δωρεάν προσφορά!

Εμείς θα αναλάβουμε να σας κάνουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για το Ξενοδοχείο ή το Κατάλυμα σας και εσείς θα αποφασίσετε αν επιθυμείτε να συνεργαστούμε και να αναλάβουμε το Project σας.

Η πληρωμή γίνεται σε 2 δόσεις:

1 δόση αφορά το domain, hosting, theme, διάφορα πιθανών plugins που ίσως χρειαστούν.

2 δόση αφορά τις Υπηρεσίες μας

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε για οτιδήποτε άλλο μπορείτε και να μας καλέστε στο 6955173849

Όλα μας τα Project προσπαθούμε να τα παροδόσουμε στον χρόνο που έχουμε συμφωνήσει, οποιαδήποτε καθυστέρηση οφείλετε στο γεγονός ότι προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για εσάς. Θα χαρούμε να εξυπηρετήσουμε!

alt="Digital Solution">
Ηλεκτρονικό Εμπόριο – Eshop
Το ηλεκτρονικό εμπόριο τα τελευταία χρόνια έχει μεγάλη άνοδο στην χώρα μας κι έτσι αντίστοιχα έχει προκύψει μεγάλο ενδιαφέρον δημιουργίας ηλεκτρονικών καταστημάτων που να ικανοποιούν τις ανάγκες.   Έτσι λοιπόν αν έχετε ήδη κάποιο κατάστημα που θέλετε να ξεκινήσετε μέσα από το eshop να δραστηριοποιείτε ή να ανανεώστε ένα ήδη υπάρχον ηλεκτρονικό κατάστημα θα πρέπει να ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.   Τα βήματα για την έναρξη του δικού σας e-shop είναι τα παρακάτω:  
 • Έδρα της επιχείρησης
 • Κατάλληλη επιχειρηματική δραστηριότητα
 • Προμηθευτές προϊόντων
 • Εταιρίες ταχυμεταφορών (courier)
 • Άλλοι επαγγελματίες που θα χρειαστεί να συνεργαστείτε
 • Κατασκευή Eshop
 • Μετά την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος
 

1ο βήμα – Έδρα της επιχείρησης

  Βάση της Ελληνικής Νομοθεσίας είστε υποχρεωμένοι να έχετε κάποιον χώρο δικό σας ή προς ενοικίαση για το εμπόρευμα σας, φυσικά δεν μπορείτε στο σπίτι σας στην προκειμένει περίπτωση να δηλώσετε ως χώρο εκτός αν μιλάμε για dropshipping.   Σε περίπτωση που επιθυμείτε να έχετε σχέσεις με άλλες χώρες τις Ευρωπαικής Ένωσης, για την αποφυγή του ΦΠΑ, θα πρέπει να ενεργοποιήστε τις ενδοκοινωτικές συναλλαγές.  

2ο βήμα – Κατάλληλη επιχειρηματική δραστηριότητα

  Για την διάθεση προιόντων και να εκτελέσετ πωλήσεις από το eshop σας είτε αφορά Χονδρική, είτε λιανική θα πρέπει η επιχείριση σας να έχει ξεκινήσει τη λειτουργία της και να έχει κατάλληλη επιχειρηματική δραστηριότητα. Αυτό θα δηλωθεί μέσω των ΚΑΔ που θα επιλέξετε με την βοήθεια κάπου λογιστή.   Αν δεν έχετε επιχείριση θα πρέπει να δημιουργήστε σίγουρα μια.  

3ο βήμα – Προμηθευτές προϊόντων

  Στην περίπτωση που θέλετε να πουλήσετε προϊόντα που εσείς παράγετε, τότε δεν θα χρειαστεί να διαβάσετε περαιτέρω για αυτό το βήμα.   Στην περίπτωση που δεν παράγετε κάποια προϊόντα, θα χρειαστεί να βρείτε κάποιον ή κάποιους προμηθευτές για να σας προμηθεύσουν με τα προϊόντα που θα εμπορεύεστε.  

4ο βήμα – Εταιρίες ταχυμεταφορών (courier)

  Για να μπορέσετε να αποστείλετε τις παραγγελίες σας, θα χρειαστεί να συνεργαστείτε με μία εταιρεία ταχυμεταφορών, τα λεγόμενα courier, η οποία θα αναλάβει να παραλαμβάνει από εσάς τα πακεταρισμένα δέματα και να τα παραδίδει στον πελάτη σας.  

5ο βήμα – Άλλοι επαγγελματίες που θα χρειαστεί να συνεργαστείτε

  Λογιστής    Δικηγόρος  

6ο βήμα – Κατασκευή e-shop

  Θα χωρίσουμε την κατασκευή του eshop σε υποκατηγορίες για να την εξηγήσουμε και λίγο καλύτερα καθώς περιλαμβάνει αρκετές ενέργειες που πρέπει να γίνουν.   Πληρωμές στο eshop Εδώ υπάρχουν δύο κατηγορίες, οι online πληρωμές & οι offline πληρωμές.   Οι Online Πληρωμές είναι αυτές που γίνονται αυτόματα μέσα από την ιστοσελίδα χωρίς να χρειαστεί να πάτε για παράδειγμα σε μία τράπεζα και το μεγάλο πλεονέκτημα για εσάς είναι ότι γίνεται αυτόματα η χρέωση του πελάτη μόλις καταχωρήσει τα στοιχεία του, χωρίς να απαιτείται από εσάς έξτρα διαδικασία. Κάποιες από τις online πληρωμές είναι η Πληρωμή με Κάρτα (πιστωτική ή χρεωστική), το Paypal, η πληρωμή μέσω τραπέζης (όχι όμως η κατάθεση σε λογαριασμό αλλά η αυτόματη σύνδεση και πληρωμή μέσω ebanking.   Εάν πρόκειται να προσθέσετε την πληρωμή με κάρτα μέσω τραπέζης, είναι φρόνιμο να ξεκινήσετε από νωρίς τις διαδικασίες για τη δυνατότητα αυτή καθώς η τράπεζα αργεί συνήθως να απαντήσει (μόνο στη Viva έχω παρατηρήσει πολύ γρήγορες διαδικασίες για την έκδοση του e-pos). Συνήθως, πρέπει να απευθυνθείτε στο Merchant τμήμα της τράπεζας για να σας δώσουν τη δυνατότητα για το e-pos. Οι προμήθεια σε αυτήν περίπτωση είναι  κάτω συνήθως λίγο κάτω από 1%.   Μια νέα υπηρεσία που είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα εδώ και λίγο καιρό είναι το Stripe, μια πύλη πληρωμών σαν το PayPal αλλά με τη δυνατότητα να δεχτείτε κάρτες κατευθείαν μέσα στο e-shop και τις διαδικασίες να είναι εξαιρετικά γρήγορες. Η προμήθεια αυτή τη στιγμή για κάρτες εντός ευρωπαϊκής ένωσης είναι στα 1.40% +0.25€ ανά συναλλαγή.   Οι offline πληρωμές είναι αυτές που δε γίνονται τη στιγμή της παραγγελίας μέσα από την ιστοσελίδα και συνήθως είναι πιο δαπανηρές είτε από άποψη κόστους είτε από άποψη χρονου (είτε για τον πελάτη είτε για εσάς) κι απαιτούν περισσότερες ενέργειες για την συλλογή και την ταυτοποίησή τους. Παρόλα αυτά, παραμένουν πολύ ισχυρές επιλογές σε ένα eshop στην Ελλάδα καθώς πολλοί πελάτες προτιμούν πιο «ασφαλή» τρόπο για την πληρωμή της παραγγελίας τους καθώς δεν επιθυμούν ή δεν γνωρίζουν να βάλουν τα στοιχεία της κάρτας τους σε ένα eshop. Οι πιο χαρακτηριστικές είναι η Κατάθεση σε Τράπεζα, η Αντικαταβολή & η Πληρωμή στο Κατάστημα.   Domain Name Το Domain Name είναι το όνομα που θα βρίσκεται το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, για παράδειγμα το www.digitalsolution.gr που είναι το δικό μας domain. Οι πιο συνηθισμένες καταλήξεις για ελληνικά eshop είναι το .gr, .com, .eu, .com.gr κτλ. Βέβαια πλέον στις μέρες μας έχουν μπει κι άλλες καταλήξεις, όπως .shop, .store, .co τα οποία και μπορείτε να επιλέξετε. Το κόστος συνήθως δεν είναι μεγάλο, ξεκινάει από τα 10€ περίπου τον χρόνο και το δύσκολο είναι απλά να βρείτε ένα όνομα που να σας ταιριάζει και να είναι ευκολομνημόνευτο.   Φιλοξενία e-shop Η φιλοξενία του e-shop σας, ή αλλιώς το γνωστό hosting, είναι εκεί που πραγματικά βρίσκεται η ιστοσελίδα σας. Εκεί είναι τα αρχεία της, η βάση δεδομένων της. Αυτός είναι πραγματικά ο υπολογιστής (ο γνωστός μας server) που «σερβίρει» τo e-shop σας στους χρήστες. Και όλα τα παραπάνω καθιστούν την φιλοξενία του e-shop σας ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι της δημιουργίας του.   Το e-shop σας πρέπει να φορτώνει γρήγορα .   Ακόμη, το e-shop σας πρέπει να είναι συνεχώς online καθώς και να έχει αυτόματα backups για λόγους ασφάλειας καθώς μπορεί να χρειαστεί η επαναφορά του σε περίπτωση κάποιας βλάβης. Όλα αυτά τα παρέχει μία σωστή φιλοξενία αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα βρείτε εύκολα μία τέτοια.   Λογότυπο – Εταιρική Παρουσίαση   Ηλεκτρονικό Κατάστημα Αν και το θέμα μας είναι η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι το τελευταίο κομμάτι μιας, όπως διαβάσατε και παραπάνω, μεγάλης λίστας ενεργειών που πρέπει να εκτελεστούν.   Η κατασκευή e-shop λοιπόν είναι το βήμα που θα κάνετε για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Εδώ θα κάνω μία παρένθεση και θα αναφέρω ότι δεν πιστεύω με τίποτα σε ερασιτεχνικές δουλειές για τέτοιου επιπέδου project (κλασικό παράδειγμα, έχω έναν ανιψιό που σπουδάζει πολυτεχνείο και ασχολείται με ιστοσελίδες και μου είπε ότι θα μου φτιάξει αυτός ένα φτηνό eshop, να το βοηθήσω μωρέ το παιδί).   Το e-shop σας λοιπόν πρέπει να δημιουργηθεί έτσι ώστε να ταιριάξει με την ηλεκτρονική σας παρουσία, να είναι φιλικό προς τους χρήστες, να είναι άριστα βελτιστοποιημένο για τα κινητά (τελευταία οι τάσεις ξεφεύγουν πάνω από 80% για τους χρήστες που επισκέπτονται τα eshop από το κινητό τους) και φυσικά να σας αρέσει! Ακόμη, θα πρέπει να είναι βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης για να μπορεί να ανιχνευθεί και να ανέβει στα οργανικά αποτελέσματα της Google. Τέλος, θα πρέπει να φορτώνει γρήγορα και να προσφέρει στο χρήστη μια άριστη εμπειρία καθώς με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσει να τον πείσει να κάνει και κάποια αγορά!  

7ο βήμα – Μετά την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος

  Παράλληλα με την κατασκευή του e-shop σας θα δημιουργήσετε λογικά και κάποιους λογαριασμούς σε κάποια από τα social networks καθώς και θα καταχωρήσετε την επιχείρησή σας στο Google MyBusiness.   Από αυτό το σημείο και μετά πρέπει να επιλέξετε πώς θα κινηθείτε για να προωθήσετε το e-shop σας και να φτάσετε στα μάτια των δυνητικών πελατών σας. Οι επιλογές που έχετε είναι οι εξής: Markeplaces (Skroutz, BestPrice, Amazon κτλ), Google Ads, Διαφήμιση σε Social, Προώθηση SEO.