Δημιουργία Eshop σε Magento 2

9 Φεβρουαρίου 2022

Για πιο λόγο να δημιουργήσετε το Eshop σας στην πλατφόρμα Magento 2 ;

Η δημιουργία Eshop σε Magento 2 προσφέρει πλεονεκτήματα καθώς η πλατφόρμα λόγω της δομής της προσφέρει μεγάλη ευελιξία και πολλές δυνατόττητες επέκτασης. Τουλάχιστον το 30% των eShop παγκοσμίως χρησιμοποιούν το Magento 2 και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως σημαντικά brands, όπως Lenovo και Nike το χρησιμοποιούν για την ανάπτυξη των eshop τους.

Υποστηρίζει εισαγωγή προϊόντων από Excel

Αν η εισαγωγή των προϊόντων σας στο eshop σας φαίνεται εφιάλτης, το magento 2 έχει τη λύση. Στην περίπτωση που έχετε καταχωρημένα τα προϊόντα σας σε excel, μπορείτε να τα ανεβάσετε εύκολα και μαζικά στο magento 2. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως περιορισμός στον αριθμό των προϊόντων και των κατηγοριών.

Υποστηρίζει πολλαπλές γλώσσες και πολλά καταστήματα eshop

Το Magento 2 είναι ιδανικό και για τις επιχειρήσεις που θέλουν να επεκταθούν στο εξωτερικό, καθώς υποστηρίζει πολλαπλές γλώσσες και πολλαπλά νομίσματα. Επιπλέον, κάτω από την ίδια εγκατάσταση magento 2, μπορούν να δημιουργηθούν πολλά διαφορετικά καταστήματα με διαφορετικό domain name, εικαστικό, τρόπους πληρωμής κλπ. και όλα αυτά από ένα διαχειριστικό admin panel!

Είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης

Το Magento 2 είναι αρκετά φιλικό προς το OnSite SEO, καθώς δημιουργεί καθαρά URLs, τα οποία οι μηχανές αναζήτησης τα προτιμούν. Για παράδειγμα, ένα URL του magento 2 είναι της μορφής domain.gr/onomakatigorias/onomaproiontos.html σε αντίθεση με τα URLs από άλλες πλατφόρμες, που μπορεί να είναι domain.gr/index.php?category_id=53&product_id=20. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα να επέμβουμε στις meta περιγραφές , χωρίς να χρειάζεται καμία παραμετροποίηση σε κώδικα ή εγκατάσταση κάποιου plugin.

04/

Διαθέτει εξελιγμένη διαχείριση δικαιωμάτων διαχειριστών & πελατών

To magento 2 μπορεί να υποστηρίξει πολλαπλούς διαχειριστές στο admin panel, ο καθένας με τα δικά του διαφορετικά δικαιώματα πρόσβασης ανάλογα με τις αρμοδιότητές τους. Επιπροσθέτως, ο κάθε πελάτης μπορεί να αντιστοιχιστεί σε διαφορετική ομάδα πελατών και να βλέπει διαφορετικές τιμές. Με αυτόν τον τρόπο το magento 2 μπορεί να υποστηρίξει και B2B πωλήσεις.

05/

Είναι “marketing oriented”

Ο σκοπός του κάθε eshop είναι να πουλήσει προϊόντα και το magento 2 σε αυτό παίρνει άριστα! Σε κάθε προϊόν, ο διαχειριστής μπορεί να ορίσει να εμφανίζονται συμπληρωματικά/σχετικά προϊόντα, με σκοπό να ωθήσει τον πελάτη να αγοράσει περισσότερο. Επιπλέον, ο διαχειριστής μπορεί να βάλει μαζικές (η μεμονωμένες) εκπτώσεις σε προϊόντα, να δημιουργήσει εκπτωτικά κουπόνια ή προσφορές (πχ δωρεαν μεταφορικά) και να κάνει ενέργειες που βοηθούν στην αύξηση των πωλήσεων! Τέλος στο καλάθι μπορει να ορίσει να εμφανιστούν επιπλέον προϊόντα για να δελεάσει τον πελάτη να αγοράσει περισσότερα.

Γιατί Να Επιλέξετε Τη Digital Solution;

Η Digital Solution είναι μια εταιρεία με εμπειρία και εξειδίκευση στην δημιουργία Eshop στη. Προερχόμενοι από το WordPress και το Woocommerce θέλοντας ελαφρύτερες Ιστοσελίδες για Eshop μεγάλης εμπορικής σημασίας ακολουθήσαμε μια εναλλακτυκή με το Magento 2.