Με την άνθηση του ηλεκτρονικού εμπορίου, είναι η ώρα να δεις τα έσοδα σου να αυξάνονται σημαντικά.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο ήρθε να αλλάξει τις καταναλωτικές συνήθειες καθώς πλέον ο πελάτης μπορεί από την άνεση του σπιτιού και με την ησυχία του να διαλέξει το προϊόν που θέλει και να πάρει σαφείς και σίγουρες πληροφορίες για το προϊόν που τον ενδιαφέρει.

Ο καταναλωτής διαλέγει την ώρα (ακόμα και αργά την νύχτα που κανονικά είναι κλειστά τα μαγαζιά),την ημέρα (ακόμα και Κυριακή που είναι κλειστά τα καταστήματα) και με την ησυχία του επιλέγει το προϊόν του.

Ο πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν χρειάζεται να μετακινηθεί και να πάει σε κάποιο φυσικό κατάστημα ξοδεύοντας χρόνο και να ταλαιπωρηθεί ψάχνοντας πάρκινγκ κτλ. Έχει την άνεση του χρόνου και του χώρου με την ησυχία του να διαλέξει το προϊόν που επιθυμεί.

Από την άλλη ο ιδιοκτήτης του ηλεκτρονικού καταστήματος έχει το πλεονέκτημα έναντι ενός φυσικού καταστήματος, ότι είναι ανοιχτά 24/24ωρο και μπορεί να πουλήσει το εμπόρευμα του.

Όλα τα παραπάνω μειονεκτήματα δεν υπάρχουν σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, καθώς το εμπόρευμα μπορεί να διατίθεται μόνο μετά από παραγγελία (γλυτώνει ο ιδιοκτήτης την υποχρέωση να διατηρεί stock),ο χώρος που διατηρεί το εμπόρευμα του μπορεί να είναι ένας μικρός αποθηκευτικός χώρος στο σπίτι του ή απλά μια μικρή αποθήκη με πολύ χαμηλό ενοίκιο.

Αν ενδιαφέρεστε να στήσετε και εσείς το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα και θέλετε να πάρετε προσφορά, συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας!