Now Payments – Νο1 Ηλεκτρονική πύλη πληρωμών Κρυπτογάφισης

1 Μαΐου 2022

Τι είναι το NOW Payments?

NOW Payments.io είναι η κορυφαία πύλη πληρωμής κρυπτογράφησης που επιτρέπει σε όλα τα είδη ηλεκτρονικού εμπορίου να αποδέχονται την κρυπτογράφηση ως πληρωμή ή δωρεά παγκοσμίως. Η υπηρεσία διαθέτει 70+ cryptos και μετατροπή fiat. Είναι πλήρως μη δεσμευτικό, δεν έχει κανένα όριο και έχει τις πιο ανταγωνιστικές χρεώσεις στην αγορά.

Είτε θέλετε να δεχτείτε πληρωμές σε κρυπτογράφηση για την επιχείρησή σας, είτε δωρεές κρυπτογράφησης για το έργο σας είτε να πραγματοποιήσετε μαζικές πληρωμές – NOW Payments είναι εδώ για εσάς και έτοιμο να καταλήξει σε μια προσαρμοσμένη απόφαση που έγινε ειδικά για εσάς και τέλεια για τις ανάγκες σας.

Ο αριθμός των χρηστών κρυπτογράφησης παγκοσμίως ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια. Αυτοί είναι κανονικοί άνθρωποι: ψωνίζουν, παραγγέλνουν υπηρεσίες, παρακολουθούν ταινίες. Αλλά για μια λίστα λόγων, προτιμούν να πληρώνουν για αυτά σε κρυπτονομίσματα. Μερικοί είναι μάλιστα τόσο ενθουσιώδεις για την κρυπτογράφηση που επιλέγουν μόνο τις υπηρεσίες με την επιλογή πληρωμών κρυπτογράφησης, προσπαθώντας να εξαλείψουν τη χρήση παραδοσιακού χρήματος.

Όπως συνάγεται, υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων που προτιμούν να πληρώνουν τις υπηρεσίες που δέχονται κρυπτονομίσματα. Η αποδοχή μόνο fiat έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια χρημάτων. Το NOW Payments σάς επιτρέπει να μην χάνετε αυτή την κατηγορία πελατών και τους παρέχει ένα απλό εργαλείο για να σας πληρώνουν σε κρυπτονομίσματα.

Πως δουλεύει?

  1. Ας υποθέσουμε ότι έχετε πορτοφόλι Bitcoin. Μετά απο εσένα κάντε είσοδο/εγγραφή στην εφαρμογή, ορίστε αυτήν τη διεύθυνση Bitcoin ως πορτοφόλι αποτελέσματος — τα χρήματα από κάθε πληρωμή Bitcoin από τους πελάτες σας θα πάνε εκεί.
  2. Τώρα, επιλέξτε τη μορφή ενσωμάτωσης ή απλώς επικοινωνήστε μαζί μας — θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το καλύτερο εργαλείο και θα σας βοηθήσουμε να το εγκαταστήσετε.
   • Εάν διαθέτετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που βασίζεται σε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το OpenCart ή το WooCommerce, μια προσθήκη πληρωμής είναι για εσάς,
   • Εάν διαχειρίζεστε ένα εξατομικευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα ή πλατφόρμα, ενσωματώστε το API μας για να κάνετε την πύλη πληρωμής να φαίνεται εγγενής στη διεπαφή σας ή απλώς χρησιμοποιήστε τιμολόγια,
   • Εάν είστε blogger, streamer, καλλιτέχνης ή φιλανθρωπικός οργανισμός, επιλέξτε ένα γραφικό στοιχείο ή ένα κουμπί δωρεάς, ώστε οι ακόλουθοί και οι υποστηρικτές σας να σας βοηθήσουν να συγκεντρώσετε χρήματα.

Δεν χρειάζεστε τεχνολογικές γνώσεις για να εγκαταστήσετε ένα πρόσθετο, ένα τιμολόγιο και ένα εργαλείο δωρεάς και η όλη διαδικασία θα σας πάρει μόλις λίγα λεπτά. Ο επεξεργαστής πληρωμών κρυπτογράφησης API είναι πιο προσαρμόσιμος και επομένως λίγο πιο συγκεκριμένος σε μια τεχνική σημείωση, αλλά παρέχουμε λεπτομερείς οδηγίες.

  1. Αφού επιλέξετε τη μορφή ενσωμάτωσης και την εγκαταστήσετε, στον ιστότοπό σας θα εμφανιστεί ένας επεξεργαστής πληρωμών με κρυπτονομίσματα. Τώρα, θα προσφερθεί στους πελάτες σας να επιλέξουν το νόμισμα και να προχωρήσουν στο πορτοφόλι τους για να πραγματοποιήσουν την πληρωμή.

Μόλις το κάνουν, τα χρήματα θα πάνε κατευθείαν στο πορτοφόλι σας — δεν τα αποθηκεύουμε πουθενά στο ενδιάμεσο. Και αφού ξεκίνησε η πληρωμή, μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάστασή της στον Λογαριασμό σας.

Τι κάνει βολική την επεξεργασία πληρωμών Bitcoin μέσω NOW Payments;

 • Άμεσες πληρωμές. Για τον χρήστη, η πληρωμή ολοκληρώνεται σε 10 δευτερόλεπτα και ο έμπορος λαμβάνει τα χρήματά του εντός 5 λεπτών το πολύ.
 • Λύση μη στερητική της ελευθερίας. Αυτό σημαίνει ότι δεν αποθηκεύουμε τα χρήματά σας ανά πάσα στιγμή. Πηγαίνει από τον πελάτη σας απευθείας σε εσάς. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι είμαστε τρίτοι που κρατάμε τα χρήματά σας — είναι απολύτως ασφαλή επειδή βρίσκονται στα χέρια σας.
 • Υποστηρίζονται περισσότερα από 70 κρυπτονομίσματα. Το μεγαλύτερο εύρος υποστηριζόμενων στοιχείων κρυπτογράφησης (δείτε τη λίστα εδώ) σε σύγκριση με άλλες πύλες πληρωμής κρυπτογράφησης. Κάθε μήνα, προσθέτουμε νέα νομίσματα και δημιουργούμε συνεργασίες με τα ιδρύματά τους για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να προσεγγίσουν νέους πελάτες.
 • Αυτόματη μετατροπή νομισμάτων. Μερικοί από τους πελάτες σας μπορεί να θέλουν να κάνουν πληρωμές σε κρυπτονομίσματα στο Ethereum, κάποιοι στο Dash, ενώ μπορεί να προτιμάτε να αποδεχτείτε το Bitcoin ως πληρωμή. Μπορούν να σας πληρώσουν σε οποιοδήποτε νόμισμα και θα λαμβάνετε πάντα αυτό που έχετε ορίσει — χρησιμοποιούμε ενσωματωμένη υποδομή ανταλλαγής για άμεση εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών περιουσιακών στοιχείων. Σημαίνει επίσης ότι δεν υπάρχουν πρόσθετες προμήθειες, μεγαλύτερες ταχύτητες και περισσότερα νομίσματα διαθέσιμα.
 • Οι χαμηλότερες χρεώσεις στην αγορά: 0,5% και χαμηλότερα. Όσο μεγαλύτερος ο τζίρος σας — τόσο λιγότερα πληρώνετε. Βρείτε τις λεπτομερείς Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με τις τιμές εδώ.
 • Οι χαμηλότερες ελάχιστες πληρωμές. Το ελάχιστο εξαρτάται από την αγορά και το ζεύγος κρυπτονομισμάτων.
 • Διαθέσιμες επιλογές Fiat-crypto και crypto-to-fiat. Μπορείτε να λαμβάνετε πληρωμές σε κρυπτογράφηση και να κάνετε ανάληψη fiat και το αντίστροφο. Δείτε τη μετατροπή fiat εδώ.
 • Προηγμένη υποστήριξη και προσωπικός διαχειριστής λογαριασμού . Εκτός από την ομάδα υποστήριξης, θα μπορείτε να επιλύσετε τυχόν ζητήματα ή ερωτήσεις με ένα άτομο σε όλη τη διαδρομή.
 • Εξατομικευμένες λύσεις. Μπορούμε να ετοιμάσουμε μια ειδική λύση που θα ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Ρίξτε μια ματιά στα εργαλεία πληρωμών στο Καζίνο, Μαζικών πληρωμών και Εργαλεία δωρεών Twitch.

ΕΝΤΑΞΕΙ! Πώς να ξεκινήσω;

Αρχικά, εγγραφείτε, προσθέστε το κρυπτοπορτοφόλι σας και δημιουργήστε ένα κλειδί API. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τη μορφή ένταξης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Εδώ είναι ο οδηγός. Έχει όλους τους συνδέσμους μέσα — αφού επιλέξετε το εργαλείο πληρωμής σας, απλώς κάντε κλικ στον σύνδεσμο και ακολουθήστε τις οδηγίες βήμα προς βήμα.