Προώθηση ιστοσελίδων στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google

Το να έχεις μια ιστοσελίδα είναι σίγουρα σημαντικό, αλλά τι αξία έχει αν δεν μπορεί κάποιος εύκολα να την βρει ή να την αναζητήσει;

Προώθηση ιστοσελίδας με τις τελευταίες τεχνικές SEO

Η προώθηση ιστοσελίδων ή αλλιώς SEO, είναι τεχνικές που εφαρμόζονται στην ιστοσελίδα σας, για την κατάταξή της στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google.

Οι χρήστες δεν θα πληκτρολογήσουν την διεύθυνση της ιστοσελίδας σας, αλλά αντίθετα θα ψάξουν να την βρουν, αν υπάρχει, από τα οργανικά αποτελέσματα της Google.

Αυξήστε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας με αποδείξεις!

Τι είναι η προώθηση ιστοσελίδων;

Προώθηση ιστοσελίδων ή SEO, είναι οι πρακτικές που εφαρμόζονται σε έναν ιστότοπο, σύμφωνα πάντα με τα guidelines της Google, ώστε να πετύχουμε σημαντική και ποιοτική αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας απο στοχευμένο κοινό, μέσω τον οργανικών αποτελεσμάτων.

Γιατί χρειάζομαι την προώθηση ιστοσελίδας;

Δεν το χρειάζεστε απλά… είναι αναγκαίο! H Προώθηση ιστοσελίδων είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία και ανάπτυξη της επιχείρησής σας μέσω του διαδικτύου. Χιλιάδες επιχειρήσεις ανταγωνίζονται για μια θέση στην πρώτη σελίδα. Γιατί η δική σας ιστοσελίδα σας να μην είναι μέσα σε αυτές;

Πόσος χρόνος απαιτείται για το SEO;

Δεν υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο ή περιορισμός για την προώθηση ιστοσελίδας. Απαιτείται υπομονή, στρατηγική, σωστή χρήση λέξεων-κλειδιών, πρωτότυπο περιεχόμενο και μελέτη του ανταγωνισμού. Συνήθως, σύμφωνα με την google, απαιτούνται 6-12 μήνες για τα πρώτα θεαματικά αποτελέσματα.

Πρώτη σελίδα Google – Βγείτε Πρώτοι στη Google

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (SEO)

On Page SEO

Το On Page Seo είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης κάθε σελίδας ξεχωριστά για να μπορεί να βγει ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης. Το On Page Seo έχει άμεση σχέση με τους τίτλους, τις περιγραφές, τα links, τις λέξεις κλειδιά, την ταχύτητα φόρτωσης και κυρίως με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Off Page SEO

Το Off Page Seo αναφέρεται στις τεχνικές που πραγματοποιούνται εκτός της ιστοσελίδας σας για να πείσουν τις μηχανές αναζήτησης ότι το site σας είναι ασφαλές, αξιόπιστο και χρήσιμο. Ένα παράδειγμα είναι η δημιουργία backlinks προς την ιστοσελίδα σας με φυσικό τρόπο που λειτουργούν σαν ψήφος εμπιστοσύνης.

Mobile SEO

To Mobile Seo είναι η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για χρήστες που χρησιμοποιούν κινητές συσκευές όπως smartphones και tablet. Αφορά τη σχεδίαση της ιστοσελίδας (responsive), την ταχύτητα φόρτωσης, την δομή και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εμπειρία του χρήστη.

Keyword Research

Το Keyword Research είναι η αναζήτηση των κατάλληλων λέξεων κλειδιών για την επιχείρησή σας κατόπιν έρευνας, προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα με το μεγαλύτερο ποσοστό μετατροπής. Αυτό σημαίνει αύξηση των κερδών της επιχείρησής σας με το χαμηλότερο κόστος για εσάς.

Social Marketing

Η χρησιμότητα των Social Media όσο αφορά το SEO είναι τεράστια. Σήμερα το σημαντικότερο μέσω διάδοσης της πληροφορίας είναι τα Social Media (FacebookTwitterGoogle BusinessYoutube κ.α.). Με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους μπορούμε να πετύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Google Adwords

Το Google Adwords είναι οι διαφημίσεις που εμφανίζονται σε διάφορες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης της Google για συγκεκριμένες λέξεις – κλειδιά. Οι διαφημίσεις έχουν κόστος που έχει άμεση σχέση με τον αριθμό των clicks που κάνουν οι χρήστες καθώς και με τον αριθμό εμφάνισης τους.

Εταιρεία προώθησης ιστοσελίδων σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Πάτρα

 • Η Digital Solution είναι μια εταιρεία για προώθηση ιστοσελίδων και κατασκευή ιστοσελίδων με μεγάλη εμπειρία και άριστη γνώση των τελευταίων πρακτικών της Google.
 • Αυξάνουμε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας σημαντικά, ενώ παράλληλα προσφέρουμε στην επιχείρησή σας την προσοχή και την θέση που τις αξίζει στα οργανικά αποτελέσματα της Google.
 • Προώθηση ιστοσελίδων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και όλη την Ελλάδα με αξιοπιστία και μετρήσιμα, ορατά αποτελέσματα.

  Προώθηση ιστοσελίδας (SEO) στην πρώτη σελίδα της Google.

  Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων με τεχνικές White Hat SEO που ακολουθούν πιστά τους κανόνες συμμόρφωσης της Google, για να είναι η ιστοσελίδα σας απόλυτα φιλική στις μηχανές αναζήτησης και να σκαρφαλώσει στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων.

  Γιατί να επιλέξετε εμάς στην προώθηση ιστοσελίδων;

  Επιλέξτε την Digital Solution για την προώθηση του site σας στην 1η σελίδα της Google

  •  Στη Digital Solution έχοντας πολυετή εμπειρία στη Προώθηση ιστοσελίδων έχουμε αναπτύξει μια στρατηγική SEO που στηρίζεται σε συγκεκριμένη μεθοδολογία που μας επιτρέπει να πετυχαίνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
  •  Για να μην έχετε άγχος για το αποτέλεσμα και για το αν επιλέξατε την σωστή εταιρεία για την προώθηση της σελίδας σας η εταιρεία μας χρεώνει τις υπηρεσίες SEO εφόσον πραγματοποιήσουμε την επιθυμητή κατάταξη στα οργανικά αποτέλεσμα της Google.
  •  Οι σημαντικότεροι πυλώνες μια συνεργασίας είναι η διαφάνεια η εντιμότητα και η αξιοπιστία. Στη Digital Solution μας ενδιαφέρει πρωτίστως η άριστη συνεργασία με τον πελάτη. Θα ενημερωθείτε για όλα αναλυτικά πριν την έναρξη των εργασιών SEO.
  •  Η καλύτερη μας διαφήμιση είναι οι ίδιοι οι πελάτες μας που μας εμπιστεύτηκαν την δημιουργία και την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδα τους. Παρέχουμε ένα πλήρες πακέτο κατασκευής και προώθηση ιστοσελίδων για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

  Συχνές ερωτήσεις για την προώθηση ιστοσελίδων