Το Social Media Management αποτελεί πλέον ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της στρατηγικής μάρκετινγκ. H Digital Solution ανακαλύπτει συνεχώς τρόπους με τους οποίους η ορθή διαχείριση των μέσων κοινωνικής ενημέρωσης θα μπορούσε να συμβάλει στην επιτυχία και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Οι υπηρεσίες Social Media Management της Digital Solution εξασφαλίζουν την εξορθολογισμένη διαχείριση και αξιοποίηση των εργαλείων που προσφέρονται από τα social media εξασφαλίζοντας την προβολή της επιχείρησής σας.

Η μέθοδός μας:

Αρχικά προσδιορίζουμε τις ανάγκες σας.

Στη συνέχεια, μελετούμε τις δυνατότητες επιλογής και προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις για την προβολή των προϊόντων/υπηρεσιών σας.

Ως αποτέλεσμα πετυχαίνουμε τη μετατροπή του δυνητικού σας πελατολόγιου σε πραγματικό!

Οι υπηρεσίες διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Digital Solution περιλαμβάνουν:
Αναζήτηση, εύρεση και προσθήκη περιεχομένου για τα social media. Η Digital Solution ανακαλύπτει, προσαρμόζει και δημοσιεύει για λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξασφαλίζοντας για εσάς περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείτε με τους πελάτες σας.

Βρίσκουμε και διανέμουμε περιεχόμενο για λογαριασμό σας ακόμα και όταν απουσιάζετε.

Δημοσιεύουμε ταυτόχρονα πολλαπλά posts
Σας προτείνουμε περιεχόμενο για να μοιραστείτε με το κοινό σας
Παρακολουθούμε την πορεία της διαφημιστικής σας καμπάνιας
Στρατηγική χρήση λέξεων-κλειδιών. Η Digital Solution χρησιμοποιεί έξυπνες λέξεις- κλειδιά οι οποίες σας επιτρέπουν να αναζητάτε streams, να ανταποκρίνεστε άμεσα στο πελατολόγιό σας και να εντοπίζετε τυχόν αναφορές στο brand σας. Η Digital Solution εντοπίζει για λογαριασμό σας οποιαδήποτε συζήτηση στα social networks που σας αφορά, ώστε να είστε διαρκώς ενημερωμένοι για την εικόνα της επιχείρησής σας προς τα έξω.

Βελτιστοποίηση εικόνας στα Social Media. Η Digital Solution διαχειρίζεται για λογαριασμό σας τη διαφημιστική σας καμπάνια σε πάνω από 100 social networks και σας αποστέλλει τακτές αναφορές προόδου. Πραγματοποιούμε καθημερινό monitoring και συνδέουμε την καμπάνιά σας με εργαλεία παρακολούθησης μετατροπών (Conversion Tracking)

Για εξατομικευμένες υπηρεσίες Social Media Management, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας