Βελτιστοποίηση ταχύτητας στο digitalsolution.gr

17 Απριλίου 2022

Δείτε τις εξαιρετικές μετρήσεις μας, σύμφωνα με τα πιο έγκυρα site!

Σημαντική σημείωση: Η μετρήσεις βελτιστοποίησης ταχύτητας στην σελίδα μας είναι απίστευτες… και ξέρετε γιατί;

Δεν είναι μια σελίδα με λίγα κείμενα και 2-3 φωτογραφίες όπως είναι συνήθως τα “γρήγορα site”… αλλά αντίθετα μια πολύ μεγάλη σελίδα με πολλές φωτογραφίες και πολύ πλούσιο περιεχόμενο που το κάνει ακόμα πιο δύσκολο να επιτευχθούν τέτοιες μετρήσεις!!

Σημαντική σημείωση: Μερικές φορές λόγω εργασιών στην ιστοσελίδα μας, αναβαθμίσεων είτε άλλου είδους παρεμβάσεις ενδέχεται να αλλάξουν οι μετρήσεις αυτές στιγμιαία. Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά, κατά την διάρκεια της ημέρας για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα.

Στη Digital Solution δεν λέμε λόγια αλλά κάνουμε πράξεις… και τι ποιο σωστό και τίμιο απο το να πραγματοποιήσεις αυτά που υπόσχεσαι στην δική σου σελίδα. Η βελτιστοποίηση που πραγματοποιήθηκε στην σελίδα μας, πληρεί όλα τα πρότυπα της Google αλλά και των πιο αξιόπιστων ιστοσελίδων μέτρησης της ταχύτητας φόρτωσης μια ιστοσελίδας.

 – Εξαιρετικές ταχύτητες και με πλούσιο περιεχόμενο

Πετύχαμε πολύ υψηλή βαθμολογία, χωρίς να αφαιρέσουμε multimedia υλικό! H ιστοσελίδα μας έχει πολλές φωτογραφίες και κείμενα και παρ’ όλα αυτά… πετάει! Φανταστείτε τι μπορούμε να κάνουμε για την δική σας ιστοσελίδα!

– Βελτιστοποίηση ταχύτητας φόρτωσης, πόσο εύκολο είναι;

Δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα στη βελτιστοποίηση ταχύτητας φόρτωσης. Απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις, χρόνο και πολλές δοκιμές για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εμείς όμως μπορούμε να το καταφέρουμε. Το κάναμε ήδη στην ιστοσελίδα μας!

 – Μπορεί να γίνει αυτό και στην δική μου ιστοσελίδα;

Ναι, μπορεί να γίνει, αλλά δεν θα σας πούμε ψέματα, παίζουν ρόλο και άλλοι παράμετροι που θα πρέπει να ελεγχθούν, πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία για την βελτιστοποίησης της ταχύτητας φόρτωσης όπως, η ποιότητα του κώδικα της ιστοσελίδας σας (το θέμα που έχει χρησιμοποιηθεί), ο server, οι δυνατότητες του πακέτου φιλοξενίας σας, το on-page optimization κ.α.

Σίγουρα πάντως, θα δείτε τεράστια διαφορά στην ταχύτητα φόρτωσης απο αυτήν που τώρα έχετε, με αποτέλεσμα την βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη άρα και αύξηση των πωλήσεων και του πελατολογίου σας.

Συμπέρασμα…

Πιστεύουμε ότι τα λόγια είναι περιττά. Τα δεδομένα και οι μετρήσεις μιλούν απο μόνες τους. H βελτιστοποίηση ταχύτητας φόρτωσης μιας ιστοσελίδας σήμερα είναι μονόδρομος.

Η Google, ο κυρίαρχος του internet, δίνει μεγάλη σημασία στην ταχύτητα φόρτωσης, άρα θα πρέπει κάθε ιστοσελίδα που θέλει να βγαίνει ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα της Google, να επενδύσει στην βελτιστοποίηση της ταχύτητας που πραγματικά αποδίδει ενώ παράλληλα έχει χαμηλό κόστος.

Μια επένδυση που αποφέρει άμεσα κέρδη και βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη. Καλέστε μας άμεσα να μιλήσουμε και να σας ενημερώσουμε σχετικά. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε!