Windscribe – Νο1 VPN Provider

1 Μαΐου 2022

Δεν έχετε χρόνο για να τα διαβάσετε όλα; Δείτε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ VPN για το 2022

Windscribe – Το γρηγορότερο VPN που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Είναι εξαιρετικά ασφαλές, εύχρηστο, φανταστικό για streaming και οικονομικό. Αγοράστε το ετήσιο πακέτο για 1 χρόνο και λάβετε έκπτωση 50%.

Το να βρείτε ένα VPN που λειτουργεί και αποδίδει καλά είναι σπάνιο. Άλλα VPN μπορεί να αποδίδουν σε θέμα ασφάλειας, είναι πολύ αργά με αποτέλεσμα να μην γίνεται σωστά η σύνδεση.

Η ομάδα μας δοκιμάζει εδώ και χρόνια αρκετά VPN, άλλα είναι ασφαλεί και άλλα όχι τόσο. Το βασικότερο σε ένα VPN πριν την ταχύτητα και πρώτο από όλα είναι το απόρρητο των κινήσεων σας στο διαδίκτυο.

Η κορυφαία μας επιλογή για φέτος είναι το Windscribe επειδή τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του είναι στην κορυφή. Προσφέρεται σε δωρεάν έκδοση με 4 χώρες επιλογής και φυσικά το Premium πακέτο.

Δοκιμάστε το Προτεινόμενο VPN μας Σήμερα!

Δοκιμάστε το #1 Προτεινόμενο VPN μας Σήμερα!

Το Windscribe είναι ένας πάροχος εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN) με έδρα τον Καναδά. Ιδρύθηκε το 2015 από τον ιδιοκτήτη Yegor Sak. Εκτός από την υπηρεσία VPN, αποκλείει διαφημίσεις, κακόβουλο λογισμικό, άσεμνο περιεχόμενο και άλλους ιστότοπους ηλεκτρονικού ψαρέματος.

Το Windscribe διαθέτει διακομιστές VPN σε 63 χώρες, υποστηρίζει έξι πρωτόκολλα VPN και σας επιτρέπει να ρυθμίσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5 (περισσότερα για το παρακάτω). Διαθέτει εφαρμογές και πελάτες VPN που είναι διαθέσιμοι για τηλέφωνα Windows, macOS, Linux, Android, iOS και Windows. Λειτουργεί με το Amazon Fire TV μαζί με μια σειρά από άλλες συνδεδεμένες συσκευές.

Το Windscribe προσφέρει μια δωρεάν υπηρεσία VPN, λογαριασμούς επί πληρωμή, επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης και έξυπνο λογισμικό αποκλεισμού από την πλευρά του διακομιστή που παρέχει πρόσθετο έλεγχο και ασφάλεια.

Το Windscribe είναι ανάμεσα στα Καλύτερα VPN του 2022. Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το Windscrib για τον πάροχο VPN, θα λάβετε απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις σε λιγότερο ακριβή τιμή από το μέσο VPN στο Η λίστα με τα καλύτερα του 2022. Το Windscrib προσφέρει τις υπηρεσίες του για 9,00 $ με πρόγραμμα από μήνα σε μήνα, 4,08 $ το μήνα με ετήσιο πρόγραμμα και διαθέτει μια μοναδική επιλογή Build A Plan που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας. Διαθέτει επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας δίνει 10 gigabyte (GB) δεδομένων ανά μήνα με πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες VPN του. Η δωρεάν έκδοση έχει περιορισμένο αριθμό διακομιστών στους οποίους μπορείτε να συνδεθείτε, αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δοκιμάσετε το Windscrib ή γενικά τα VPN.

Μπορείτε να αποκτήσετε την εφαρμογή Windscribe VPN για Windows, macOS και Linux ή να χρησιμοποιήσετε μια επέκταση προγράμματος περιήγησης για Google Chrome, Firefox, Opera και Microsoft Edge. Το VPN θα λειτουργήσει επίσης στο tablet, στο Amazon FireTV, στο δρομολογητή, στο iPhone ή στη συσκευή σας Android.

Το Windscribe διαθέτει πολλές δυνατότητες VPN. Η διαίρεση σήραγγας σάς επιτρέπει να διαλέξετε και να επιλέξετε ποια κίνηση περνά μέσα από τη σήραγγα VPN. Μια λειτουργία hotspot μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε δρομολογητή Wi-Fi. Και οι λειτουργίες διακομιστή μεσολάβησης, όπως το double hop, στέλνουν τη σύνδεσή σας μέσω πολλών διακομιστών για να προσθέσετε επίπεδα ανωνυμίας. Ωστόσο, το πιο μοναδικό χαρακτηριστικό του Windscrib είναι ένας αποκλεισμός τομέα και IP που αναφέρεται ως ROBERT, ο οποίος αποκλείει τις διαφημίσεις, σταματά την παρακολούθηση και μπορεί να κάνει λίστα επιτρεπόμενων (να επιτρέπει την πρόσβαση σε) ή να περιορίζει οποιαδήποτε διαδικτυακή δραστηριότητα που επιλέγετε.

Το Windscribe είναι επίσης ένας από τους λίγους παρόχους που κάνουν την καλύτερη βαθμολογία VPN που παρέχει μια στατική διεύθυνση IP με επιπλέον μηνιαίο κόστος. Μια στατική διεύθυνση IP σάς δίνει μια ενιαία διεύθυνση IP για χρήση κάθε φορά που συνδέεστε στον διακομιστή VPN. Σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες VPN που μοιράζονται μια στατική IP με μεγάλο αριθμό χρηστών, η Windscrib αναφέρει ότι λιγότεροι από 10 χρήστες μοιράζονται γενικά μια στατική διεύθυνση IP με το VPN της, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να ελέγχετε τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο και να διασφαλίζετε ότι t μπείτε στη μαύρη λίστα από τον αγαπημένο σας ιστότοπο για τις ενέργειες άλλων που μοιράζονται διευθύνσεις IP από τον πάροχο VPN.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογές κοινής χρήσης peer-to-peer (P2P) με το Windscribe.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής , μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογές κοινής χρήσης peer-to-peer (P2P) με το Windscribe.

Το Windscribe είναι καλύτερο για:

  • Κάποιος που αναζητά δωρεάν ή χαμηλού κόστους VPN με περιορισμένα δεδομένα

  • Χρήστες που θέλουν προσαρμοσμένο αποκλεισμένο περιεχόμενο για μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιστότοπους για ενηλίκους ή άλλους ιστότοπους

  • Όποιος αναζητά μια στατική διεύθυνση IP για να μειώσει τους κινδύνους της μαύρης λίστας

Το Windscribe δεν συνιστάται για:

  • Χρήστες που αναζητούν το μεγαλύτερο δίκτυο διακομιστών

  • Όποιος είναι προσεκτικός σχετικά με την παρακολούθηση από τη συμμαχία ανταλλαγής πληροφοριών Five Eyes

  • Κάποιος που θέλει ζωντανή υποστήριξη πελατών

 

Το Windscribe, που βρίσκεται στην 6η θέση στη λίστα με τα Καλύτερα VPN και το δωρεάν VPN με την κορυφαία βαθμολογία, είναι μια σταθερή επιλογή για κάποιον που αναζητά μια δωρεάν υπηρεσία VPN με μεγάλη ποικιλία λειτουργιών και γενναιόδωρο όριο δεδομένων. Το αναβαθμισμένο σχέδιό του έχει καλή αξία στα 9 $ το μήνα ή 49 $ το χρόνο, προσφέροντας απεριόριστα δεδομένα. Είναι επίσης ένα από τα λίγα VPN που προσφέρουν μια επιλογή στατικής διεύθυνσης IP (προσθήκη $2 έως $8 το μήνα) που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την ίδια διεύθυνση IP κάθε φορά που συνδέεστε και μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τη μαύρη λίστα σε ιστότοπους που επισκέπτεστε συχνά.

Οι επαγγελματίες αναθεωρητές επαινούν το Windscribe για τη γενναιόδωρη κατανομή δεδομένων στο δωρεάν πρόγραμμα, τις προηγμένες λειτουργίες και την υποστήριξη της υπηρεσίας ροής. Αυτή η υπηρεσία VPN διαθέτει ένα δίκτυο διακομιστών σε 63 χώρες και 110 πόλεις, ισχυρή κρυπτογράφηση, διαίρεση σήραγγας και άλλες δυνατότητες που θέλουν οι περισσότεροι άνθρωποι σε ένα VPN. Αυτό περιλαμβάνει ένα προσαρμόσιμο εργαλείο αποκλεισμού που μπορεί να επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν διαφημίσεις, ιστότοπους μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ιστότοπους για ενήλικες, τζόγο, ιστότοπους και άλλα.

Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες μπορεί να αισθάνονται λιγότερο άνετοι με την τοποθεσία του Windscrib στον Καναδά εάν ασχολούνται με εξαιρετικά ευαίσθητα δεδομένα και έχουν ανησυχίες σχετικά με την παρακολούθηση από τα μέλη της συμμαχίας ανταλλαγής πληροφοριών Five Eyes.

Το Windscrib χρησιμοποιεί ισχυρή κρυπτογράφηση AES-256 για την προστασία της ανωνυμίας σας και ένα τείχος προστασίας για την αποφυγή διαρροών δεδομένων, υποστηρίζοντας ότι αυτό είναι πιο αποτελεσματικό από τον “διακόπτη εξόντωσης” που χρησιμοποιείται από άλλα VPN. Έχει μια λειτουργία “αυτόματος πιλότος” που σας συνδέει στην καλύτερη τοποθεσία για την ταχύτερη σύνδεση.

Μια άλλη δυνατότητα Windscribe στοχεύει να αποτρέψει την παρακολούθηση ή το «δακτυλικό αποτύπωμα» του προγράμματος περιήγησης προσαρμόζοντας ή περιστρέφοντας τα δεδομένα που χρησιμοποιούνται από το πρόγραμμα περιήγησης, γνωστό ως «παράγοντας χρήστη».

Οι χρήστες του Windscribe λαμβάνουν έως και 10 GB δεδομένων στο δωρεάν πρόγραμμα, ενώ οι συνδρομητές premium έχουν απεριόριστα δεδομένα.

Ένα χαρακτηριστικό μοναδικό για το Windscribe είναι το πρόγραμμα αποκλεισμού τομέα και IP γνωστό ως ROBERT, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τους ιστότοπους και τα δεδομένα που θέλουν να φιλτράρουν. Το δωρεάν πρόγραμμα επιτρέπει τον αποκλεισμό διαφημίσεων και κακόβουλου λογισμικού, ενώ οι χρήστες επί πληρωμή μπορούν να επιλέξουν να αποκλείσουν ιστότοπους που δεν θέλουν να επισκεφτούν, όπως ιστότοπους για ενήλικες ή τζόγους. Αυτό το εργαλείο μπορεί να αποκλείσει ολόκληρες κατηγορίες τοποθεσιών, αλλά μπορείτε επίσης να προσθέσετε στη λίστα επιτρεπόμενων ορισμένων τοποθεσιών εάν, για παράδειγμα, θέλετε να επιτρέψετε την πρόσβαση σε ένα μεμονωμένο κοινωνικό δίκτυο.

Το Windscrib υποστηρίζει μια σειρά από υπηρεσίες ροής, αλλά προειδοποιεί τους πελάτες ότι ορισμένοι χειριστές περιεχομένου χρησιμοποιούν τεχνολογία για να αποκλείσουν τα VPN που επιδιώκουν να παρακάμψουν τους γεωγραφικούς περιορισμούς. Υποστηρίζει επίσης peer-to-peer torrenting.

Τύποι συσκευών και πλατφορμών που υποστηρίζονται: Windows, macOS, Linux, iOS, Android, Router

Αριθμός υποστηριζόμενων συσκευών: Απεριόριστος

Λειτουργικότητα P2P: Ναι

Το Windscribe υποστηρίζει τα τρία κύρια λειτουργικά συστήματα: Windows, macOS και Linux. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN σε τηλέφωνο iPhone ή Android, tablet, φορητούς υπολογιστές ή να καλύψετε όλες τις συσκευές σας εγκαθιστώντας το στο δρομολογητή σας. Η χρήση ενός VPN με τον δρομολογητή σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρείτε ολόκληρο το δίκτυό σας καλυμμένο, αλλά έχει το κόστος της επιβράδυνσης των ταχυτήτων σας στο Διαδίκτυο. Το Windscribe προσφέρει απεριόριστο αριθμό ταυτόχρονων συνδέσεων, επομένως μπορείτε να προτιμήσετε να κατεβάσετε απλώς την εφαρμογή VPN σε όλες τις συσκευές σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια επέκταση προγράμματος περιήγησης ενώ σερφάρετε στον ιστό στο Google Chrome, Firefox, Opera και MS Edge.

Αν θέλετε να κάνετε torrent μεγάλα νομικά αρχεία από εφαρμογές κοινής χρήσης P2P, το Windscribe θα λειτουργήσει για εσάς. Το VPN σάς επιτρέπει να κάνετε ιδιωτικά torrent και να εμποδίζετε τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου να περιορίζει τις ταχύτητες του διαδικτύου σας λόγω των απαιτήσεων στο δίκτυό του.

Το Windscrib διαθέτει επίσης ένα χαρακτηριστικό γνωστό ως ROBERT, έναν αποκλειστή τομέα και IP. Αυτό σας επιτρέπει να διαμορφώσετε τη λίστα αποκλεισμού του δικτύου σας έτσι ώστε το VPN να μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με τις εφαρμογές που θεωρείτε κατάλληλες για εσάς και την οικογένειά σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Windscribe για ροή:

Το Windscribe είναι συμβατό με Hulu, Disney+ και Amazon Prime. Εάν είστε μεγάλος streamer, το Windscribe διαθέτει διακομιστές γνωστούς ως τοποθεσίες Windflix, ειδικά σχεδιασμένους για πρόσβαση σε βιβλιοθήκες ροής στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Απλώς συνδεθείτε σε μία από αυτές τις τοποθεσίες και θα έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες ροής ενώ ταξιδεύετε.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Windscribe για μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Το Windscribe μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Instagram, Twitter και YouTube. Διαθέτει επίσης μια λειτουργία γνωστή ως ROBERT, ένα εργαλείο αποκλεισμού τομέα και IP, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκλείσετε την πρόσβαση σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων για εσάς και την οικογένειά σας.

Ένα δωρεάν πρόγραμμα Windscribe σάς παρέχει 10 GB δεδομένων ανά μήνα και 10 συνδέσεις με “χωρίς συνδεδεμένες συμβολοσειρές”. Μια άλλη επιλογή σάς επιτρέπει να “χτίσετε ένα σχέδιο” με 1 $ το μήνα για κάθε τοποθεσία που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να λάβετε περισσότερες δυνατότητες και απεριόριστα δεδομένα για 9 $ ανά μήνα ή ένα ετήσιο πρόγραμμα ύψους 4,08 $ μηνιαίως. Το Windscribe προσφέρει επιστροφές χρημάτων εντός τριών ημερών εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, ενώ ενθαρρύνει τους χρήστες να δοκιμάσουν τη δωρεάν επιλογή πριν εγγραφούν. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με πιστωτική κάρτα, PayPal, bitcoin ή τον επεξεργαστή πληρωμών Paymentwall.

Μια στατική διεύθυνση IP είναι διαθέσιμη για 2 $ το μήνα ή 8 $ για μια οικιακή σύνδεση που μπορεί να παρακάμψει τους περιορισμούς περιεχομένου.

Δεν προσφέρεται ζωντανή εξυπηρέτηση πελατών. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα chatbot, αυτοβοήθεια ή να υποβάλουν ένα «εισιτήριο» για βοήθεια.

Το Windscrib έχει μια πολιτική μη καταγραφής, που σημαίνει ότι δεν παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας ούτε συλλέγει πληροφορίες αναγνώρισης. Διατηρεί καρτέλες σχετικά με το συνολικό εύρος ζώνης που χρησιμοποιείται σε κυλιόμενες περιόδους 30 ημερών «για την επιβολή δωρεάν περιορισμών και την αποφυγή κατάχρησης».

Η υπηρεσία VPN δεν χρησιμοποιεί υπηρεσίες παρακολούθησης ή ανάλυσης τρίτων και χρησιμοποιεί τη δική της πλατφόρμα για τη μέτρηση της συνολικής χρήσης, σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της. Οι διευθύνσεις email είναι προαιρετικές για τους χρήστες εάν θέλουν να μπορούν να ανακτήσουν έναν χαμένο κωδικό πρόσβασης.

Το Windscribe προσφέρει προηγμένη κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας πολλά πρωτόκολλα, συμπεριλαμβανομένων των OpenVPN και WireGuard. Η εταιρεία λέει ότι το τείχος προστασίας που είναι ενσωματωμένο στις εφαρμογές της για Windows και Mac προσφέρει καλύτερη προστασία από διαρροές – για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ιδιωτικά εάν χάσετε τη σύνδεσή σας – από τον “διακόπτη kill” που χρησιμοποιείται από άλλα VPN.

Ο «διακόπτης σκοτώματος» είναι ένα χαρακτηριστικό λαδιού φιδιού και προσφέρει απολύτως μηδενική προστασία επειδή είναι ένα αντιδραστικό μέτρο». λέει η εταιρεία.

Πώς μπορώ να ακυρώσω το Windscribe;

Μπορείτε να ακυρώσετε το Windscrib ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο χωρίς να μιλήσετε με κάποιο άτομο. Εάν ακυρώσετε εντός τριών ημερών από την αρχική εγγραφή σας, λαμβάνετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. 

Για να ακυρώσετε το Windscribe:

  1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Από την αρχική οθόνη του Windscrib, μεταβείτε στην κύρια σελίδα λογαριασμού.
  2. Αναζητήστε το κουμπί «Αξίωση κουπονιού». Κάτω από αυτό το κουμπί υπάρχει ένας σύνδεσμος «Ακύρωση συνδρομής».
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή “Ακύρωση συνδρομής”. Εάν δεν βλέπετε την επιλογή “Ακύρωση συνδρομής”, δεν έχετε αυτόματη χρέωση και δεν θα χρεωθείτε για μελλοντική συνδρομή.
  4. Ζητήστε την επιστροφή χρημάτων σας. Για επιστροφή χρημάτων, πρέπει να υποβάλετε αίτημα στο γραφείο υποστήριξης εντός τριών εργάσιμων ημερών από την πληρωμή. Εάν παραβιάσατε τους όρους παροχής υπηρεσιών ή εάν έχετε χρησιμοποιήσει περισσότερα από 10 GB δεδομένων, δεν θα λάβετε επιστροφή χρημάτων.